Spring naar inhoud

Geen kampseizoen 2020

Er vinden dit jaar helaas geen CJV zomerkampen plaats. Ook wij volgen de besluiten van de overheid en RIVM op. 

Hoe graag we het ook zouden willen, zien wij met de huidige stand van zaken en snelheid van openstelling niet de mogelijkheid om een kamp dusdanig in te richten dat we aan de richtlijnen kunnen voldoen. Tijdens de kampen op het terrein zouden we met 20 kinderen in één tent slapen en met 65 kinderen en volwassenen één sanitairwagen gebruiken.Voor X-kamp zijn we van nóg meer factoren afhankelijk.

Dit maakt dat we als bestuur unaniem hebben besloten om de knoop door te hakken: geen CJV-zomerkampen 2020.Iedereen die zich al opgegeven heeft, krijgt hierover nog een persoonlijk mailtje en voor nu sluiten we de inschrijvingen.

We hopen dat we er volgend jaar weer voor jullie kunnen zijn en er samen een spetterend seizoen van kunnen maken! 

Wees gezond en pas op elkaar. 

Groeten, 

Het bestuur. 

Voor vragen of onduidelijkheden kun je mailen naar:info@cjvzomerkampen.nl