Spring naar inhoud

Kampseizoen 2021. 🏕 ⛺️ 🔥 🚲 ‼️

Normaliter beginnen we eind januari vol enthousiasme met de voorbereidingen voor het nieuwe kampseizoen. Het bestuur vergadert. De kampleiders van de kampen komen bij elkaar voor overleg en brainstormen over het komende jaar.

Echter houdt corona ons nog allemaal in zijn greep en is er veel onduidelijkheid voor jou, voor ons maar eigenlijk voor heel de wereld. Wat mag straks wel, en wat mag niet.??!

Het bestuur vergadert (digitaal) over het komende kampseizoen. We inventariseren de mogelijkheden voor het komende kampseizoen. We hopen deze zomer weer kampen te kunnen organiseren, maar de veiligheid en gezondheid van de vrijwilligers en de kampdeelnemers staan voorop.

We blijven jullie op de hoogte houden, en kijken naar de mogelijkheden binnen de coronamaatregelen.

Vragen? Je kunt altijd één van de bestuursleden aanspreken of mailen naar
info@cjvzomerkampen.nl

Groeten van het Bestuur.