Spring naar inhoud

CJV kamp 2021!!

Inschrijvingen 2021
CJV Zomerkampen Brockhorst e.o.

1 april, het is geen grap: je kunt je weer inschrijven voor jouw CJV-kamp komende zomer!
Vorig jaar zijn uit voorzorg en veiligheid de kampen helaas niet doorgegaan. Ook dit jaar houdt het coronavirus ons nog erg in zijn greep.

We weten daarom nog niet of en hoe de kampen door kunnen gaan aankomende zomer. Toch proberen we voorzichtig een kampseizoen te organiseren. Op dit moment weten we natuurlijk niet hoe de regels er op dat moment uitzien. Het zou kunnen zijn dat we in een ‘kampbubbel’ zullen zitten of dat alle activiteiten op het kampterrein moeten plaatsvinden. We zullen altijd de RIVM regels in acht nemen.

Voor XKAMP is het helaas niet haalbaar om een kamp te organiseren. De coronaregels geven ons te weinig ruimte om een XKAMP te organiseren zoals jullie van ons gewend zijn. Wij kijken voor XKAMP daarom met een hoopvolle blik naar 2022!

We openen voor dit jaar dus wel de inschrijvingen voor de kampen A, B en C. Bij de inschrijving hoef je nog niet te betalen. We vragen je pas te betalen wanneer definitief is dat het kamp door kan gaan.

De kampdata van 2021:
Kamp A: 19 t/m 24 juli 2021
Kamp B: 25 t/m 30 juli 2021
Kamp C: 1 t/m 4 augustus 2021

Vragen/ opmerkingen, mail ons:

info@cjvzomerkampen.nl