Spring naar inhoud

Kampen

Iedere zomer organiseert Stichting CJV Zomerkampen Bronckhorst e.o. kampen voor kinderen in en uit de omgeving van gemeente Bronckhorst. Er worden 4 kampen georganiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
Je gaat op kamp met leeftijdsgenoten en je slaapt in tenten. Je doet natuurlijk verschillende leuke sporten/spellen/activiteiten en je leert nieuwe kinderen kennen.

Kamp A                            Kamp B                          Kamp C                 X Kamp

Kamp A:

Een themaweekje met sport en spel

Ben je 8, 9 of 10 jaar oud dan hebben we kamp A voor je ingericht. Je slaapt 5 nachtjes op het kampterrein. De deskundige leiding heeft elk jaar een thema die je terug kunt vinden in de spellen en activiteiten die de leiding voor je organiseert.

De pret begint al met de fietstocht naar het kampterrein. Onderweg zijn er verschillende stops, zodat je even kunt uitrusten als je fietsen niet zo gewend bent.

Je blijft niet de hele tijd op het kampterrein. Met de fiets ga je naar het dorp, het zwembad of misschien wel naar…. We gaan je voorpret niet
bederven door te veel te vertellen. Ga gewoon mee en beleef het zelf!

Hoofdleiding
Corien Kok
 
Kosten
€90,-
 
Periode:
15 t/m 20 juli 2024
 
Maximaal deelname:
50 kinderen
 
Zakgeld indicatie:
€3,- per dag
 
 

Kamp B:

Lekker bezig zijn met leeftijdsgenootjes.

De laatste paar jaartjes op de basisschool, bijna klaar voor het grote werk. Ben je 10, 11 of 12 jaar dan zit je bij kamp B op de juiste plek.

Op de fiets vanuit Hengelo of Zelhem ga je naar het kampterrein in Ruurlo. Hier slaap je 6 nachten. Overdag zijn er allerlei activiteiten op het kampterrein maar ook in het bos, het dorp of het zwembad.

Activiteiten, sport en spel, alles voor een leuke kampweek. Gezelligheid staat voorop én je leert nieuwe kinderen kennen die je straks misschien op de middelbare school weer tegenkomt.
Met leeftijdsgenoten lekker chillen.
Wie wil dat nu niet?

Hoofdleiding
Berend Luesink 
Silke Heesen

Kosten
€100,-

Periode:
21 juli t/m 27 juli 2024
 
Maximaal deelname:
50 kinderen  
 
Zakgeld indicatie:
€3,- per dag           
 

Kamp C:

Een wereldse ervaring op 10 minuten rijden van huis.

Ben je 6, dan mag je mee voor je eerste CJV-kamp ervaring! (6-8 jaar) Je slaapt 3 nachtjes op het kampterrein onder begeleiding van deskundige kampleiders. Dit zijn ouders, juffen of meesters in opleiding en gediplomeerde zorgprofessional(s).

Je ouders/verzorgers brengen je naar het kampterrein waar je 4 dagen zult doorbrengen met een goed gevuld programma boordevol leuke activiteiten, sport en spel. Je gaat het terrein niet af maar je zult je geen moment vervelen!

Veel ouders/verzorgers vinden het een beetje eng om je “af te geven” voor zo’n lange tijd. Daarom vinden er altijd vooraf gesprekken plaats tussen jouw ouders/verzorgers en de kampleiding zodat jouw ouders/verzorgers weten wat jij al lang weet.

Het is hartstikke tof om met kinderen van je leeftijd een paar nachtjes te logeren en je bent in hele goede handen. En als er wat is, dan is Ruurlo toch ook helemaal niet zo ver weg. Voor jou is kamp C een wereldreis op 10 minuten rijden van huis. Nu je ouders/verzorgers er nog van overtuigen dat jij er wel klaar voor bent!

Hoofdleiding
Han Tekelenburg
Jarno Doornink

Kosten
€75,-

Periode:
28 juli t/m 31 juli 2024
 
Maximaal deelname:
40 kinderen  
 
Zakgeld indicatie:
€3,- voor 4 dagen
 
 

X-Kamp: 

Er is zoveel te beleven!

 X-kamp is ons kamp voor middelbare scholieren van 12 t/m 16 jaar die niet bang zijn voor actie, spanning, sensatie en veel gezelligheid. Met een kleine groep van max. 24 jongeren ga je op de fiets van spannende activiteit naar sensationele beleving. Wateractiviteiten, abseilen of klimmen.. verzin het maar.

’s Avonds zit je lekker met z’n allen te chillen en bij te komen, soms bij een kampvuur, soms met een gitaar. Vooral veel ouwehoeren.

Er rijdt een busje mee voor de bagage, mocht je denken dat je al die zooi zelf moet meesleuren. Nee, het moet wel leuk blijven natuurlijk. Hoewel je de nodige kilometers fietst is het natuurlijk geen fietsvakantie. Je fietst maar maximaal 50 kilometer per dag en soms overnacht je op dezelfde plek.

X-kamp is zeer gewild. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst vanaf moment van openstelling. Houd de site dus goed in de gaten!! 

Hoofdleiding
Kai Lassche
 
Kosten:
€240,-

Periode:
29 juli t/m 4 aug. 2024 

Maximaal deelname:
24 kinderen (12 meisjes en 12 jongens. Dit i.v.m. de indeling van de tenten.)

Zakgeld indicatie:
€30,- voor 7 dagen