Spring naar inhoud

Organisatie

Stichting CJV-zomerkampen Bronckhorst richt zich al meer dan 50 jaar op het organiseren van zomervakantiekampen voor jeugd uit de gemeente Bronckhorst en omgeving. De kampen zijn een combinatie van sport, spel, avontuur en ontspanning.

Herkomst CJV Zomerkampen:
Van origine is de Stichting Christelijke Jongeren Vereniging begonnen met het organiseren van Zomerkampen om kinderen van welke achtergrond ook een betaalbare en onvergetelijke vakantie aan te bieden.
Dit alles met het Christelijke geloof als centraal middelpunt.

Vandaag de dag:
Inmiddels is de stichting doorontwikkeld tot een organisatie waarin de Christelijke normen en waarden nog altijd de basis zijn, maar waar het geloof niet meer dagelijks centraal staat. CJV is vandaag de dag veel meer dan dat.

Het huidige CJV wil open staan voor iedereen die zich wil aanmelden, of dat nu als deelnemer van een van de kampen is of als vrijwilliger. Bij ons is iedereen welkom.
Uiteraard worden de religieuze gebruiken van een ieder gerespecteerd en wordt hier ook ruimte voor gegeven.

De ā€˜Cā€™ van CJV:
Wij zien de C tegenwoordig als een letter met meerdere betekenissen die betrekking hebben op onze stichting. Uiteraard Christelijk, maar daarnaast ook Creatief, Cultureel, Compleet, Comfortabel en al het positieve wat je maar kunt bedenken.

De stichting CJV Zomerkampen Bronckhorst e.o. wordt aangestuurd vanuit een bestuur. Dit bestuur bestaat uit vrijwilligers die de belangen en doelen van de stichting behartigen en plaatselijke jeugd een warm hart willen toedragen. 

Bestuurssamenstelling: 

Naam: Sybren Knoef 
Voorzitter
Plaats: Hengelo Gld

Naam: Kai Lassche
Penningmeester / verhuur
Plaats: Hengelo Gld 

Naam: Ellen Wolsink
Secretariaat
Plaats: Hengelo Gld

Naam: Corien Kok
Algemeen bestuurslid
Plaats: Zelhem

Naam: Jelle Beunk
Algemeen bestuurslid
Plaats: Hengelo Gld

Naam: Marlies Ellenkamp 
Algemeen bestuurslid
Plaats: Hengelo Gld

Naam: Kia van der Linden
Algemeen bestuurslid
Plaats: Doetinchem

U kunt vrijblijvend contact met ons opzoeken via de e-mail:

info@cjvzomerkampen.nl of 06-23803490. 

 

Vertrouwenspersoon: 
Naam: Frida Meints
Email: f.meints@gmail.com
0651007904 

 

Naast de leden van het bestuur is er een grote groep vrijwilligers die zich eveneens belangeloos inzet voor de stichting en de jeugd uit de gemeente Bronckhorst e.o. Meer dan 50 vrijwilligers zijn bezig om de kampen zo goed mogelijk te laten verlopen. 

 

 

Doel van het CJV: 
De kampen worden georganiseerd vanuit christelijke normen en waarden, zoals het tonen van respect voor elkaar en het bieden van een veilige omgeving voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen. 
Stichting CJV Zomerkampen Bronckhorst e.o. organiseert kampen tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Hiermee willen wij de kampen voor ieder kind en/of gezin betaalbaar en bereikbaar houden. 

 

Contact: 

Stichting CJV Zomerkampen Bronckhorst e.o. 
Westerstraat 54
7255 BR Hengelo Gld

KvK-nummer: 09151496 
IBAN: NL 66 RABO 0327454474

W: www.cjvzomerkampen.nl
E: info@cjvzomerkampen.nl